• Jornada sobre Gestió Turística als Ports. Ponència de la SAC.

    Publicación: 17-04-2024
    Imagen noticia Aquest passat dissabte, 13 d’abril, la SAC va estar present a la Jornada “Gestió Turística Als Ports” celebrada a Cinctorres, i convidada per l’ajuntament de la localitat. Miguel Molina i Jordi González van participar amb la ponència “El cel fosc: patrimoni i oportunitat”, amb la qual s’intentava conciènciar al públic sobre la importància del fosc i les seues oportunitats com a atractiu d’un turisme molt divers.

    Els participants eren agents involucrats d’una o altra manera amb la gestió del turisme a la comarca de Els Ports i voltants (hi havia representació, per exemple, de la Matarranya), una zona que té molts i variats atractius turístics, però que sense dubte te un potencial astronòmic molt gran (i poc explotat).

    La xarrà es va dividir en tres parts: una introducció breu sobre la importància del cel fosc com a patrimoni cultural; una segona desenvolupant el potencial turístic del mateix, amb exemples de casos d’èxit concrets, i una tercera abordant el cas especial de l’eclipsi de 2026.

    Cal remarcar que la línia de centralitat passarà per damunt del terme municipal de molts pobles dels Ports, on hi ha possibilitat d’explotar aquest esdeveniment per al quan cal preparar-se ja.

    Video en "Més informació"